Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
„Derby-ul Ardealului” s-a încheiat la egalitate: 1-1
Veronica Hodas  - Sambata, 7 Noiembrie 2015

FCM Baia Mare și Olimpia Satu Mare s-au întâlnit sâmbătă, la Baia Mare, pentru a disputa meciul etapei a XI-a a Ligii a II-a, Seria 2 la fotbal.

Cele două formații s-au întâlnit în eșalonul secund după 11 ani, iar dacă până acum s-a mers pe victorie, astăzi, partida s-a încheiat la egalitate, ceea ce nu s-a mai întâmplat de 18 ani.

Olimpia a reușit să deschidă scorul încă din minutul 2 al primei reprize când Muntean a profitat de o nesincronizare între Lupu și Ormenișan și a înscris. Bucuria sătmărenilor nu a durat însă foarte mult deoarece în minutul 16 Balaure a restabilit egalitatea cu un gol din 6 metri. Băimărenii au mai avut o ocazie în minutul 31, Oltean a șutat spre poarta lui Băican, dar mingea a lovit transversala. Scorul la pauză a rămas 1-1.

A urmat apoi repriza a doua, în minutul 62 Takacs a primit o pasă în fața porții, a șutat puternic, dar portarul gazdelor a respins excelent balonul. Așadar, partida s-a încheiat la egalitate și fiecare echipă a acumulat un punct în penultima partidă a turului.

FCM Baia Mare: Ormenișan – Oltean, Hodor, Fl. Ilie, Lupu, Ignea, Leonte, Păcurar (73 Codin), Balaure, Arnăutu (60 Vasile Pop), Sîrbu (65 Ster).

Olimpia Satu Mare: Băican – Ciul, Tătaru (26 Mureșan), Heil, Takacs, Chivari, Muntean, Villand, Selăgeanu (46 Rus), Boștină (68 Faur).

Olimpia va juca acasă ultimul meci al turului în compania formației FC Caransebeș. Meciul se va disputa miercuri 14.00. 

1282 vizite
Distribuie pe